Onze waarden | Wienerberger

Zo bereiken wij onze ambities

Een multinational met een familiecultuur. Dat is hoe je onze organisatie kunt beschrijven. We hebben een lange geschiedenis en kijken vooruit naar de toekomst. Met elkaar. Samen werken wij aan de mooiste producten en diensten voor de gehele bouw. Dat doen we met vertrouwen, respect, passie en creativiteit – want dat zijn onze kernwaarden.

Die kernwaarden zijn niet nieuw of verzonnen: ze komen uit onze organisatie en laten zien wie we zijn en hoe we als team samenwerken. Vanuit deze waarden werken we met elkaar aan het bereiken van onze visie om de meest gewaardeerde leverancier van duurzame bouwmaterialen en infrastructuuroplossingen én favoriete werkgever te zijn in onze markten.

Vertrouwen, respect, passie, creativiteit

Vertrouwen is onze basis
Vertrouwen vormt de basis van elke relatie die we aangaan. Vanuit deze overtuiging handelen we en zorgen we voor veiligheid. Vertrouwen ontstaat door elkaar te begrijpen en wordt bevestigd in kwaliteit en totale betrouwbaarheid. 

Als medewerker ben je een belangrijke schakel in dat proces. We vertrouwen erop dat jij betrokken bent en je verantwoordelijkheid neemt voor het werk dat je doet.

Respect verbindt ons
Wij waarderen en nemen onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Voor de planeet waarop we leven, de mensen en voor de meerwaarde die we bieden met onze oplossingen en materialen. 

Wij respecteren iedereen, ongeacht haar achtergrond en wij staan open voor elkaar, luisteren en tonen begrip. Dit vraagt om empathie, integriteit en totale betrouwbaarheid. Het vraagt om echte samenwerkingen, want alleen met elkaar maken wij de noodzakelijke impact in de veranderende bouw.

Passie is onze drijfveer
Passie bestaat bij Wienerberger uit positieve energie en liefde voor het vak. Zij vormen de kracht van ons denken en handelen. Zij zijn de motor voor innovaties en zorgen dat wij de doelen bereiken. 

Wij versterken daarom continu onze expertises en zijn altijd nieuwsgierig naar de toekomst.

Creativiteit geeft ons energie
Creativiteit ligt in het hart van ons denken en handelen. Het geeft ons de mogelijkheid om iets nieuws te creëren en toonaangevend te zijn. Wij innoveren en ontwikkelen. 

Wij werken met nieuwe technieken en spelen in op de veranderende markt en opkomende trends. Wij staan open voor veranderingen. Samen maken we deze veranderingen mogelijk.  

Top