Koers, ambities en kernwaarden | Wienerberger

Zo bereiken wij onze ambities

Door het hebben van gedeelde waarden, kunnen we ook echt onze ambities samen realiseren. Deze laten zien wie wij zijn en hoe wij als een team samenwerken. Elk besluit dat wij nemen en elke bijdrage die wij leveren komt voort uit de waarden die wij met elkaar delen.

De kernwaarden waar wij ons gedrag binnen de organisatie op bouwen

Vertrouwen is onze basis
Vertrouwen vormt de basis van elke relatie die we aangaan. Vanuit deze overtuiging handelen we en zorgen we voor veiligheid. Vertrouwen ontstaat door elkaar te begrijpen en wordt bevestigd in kwaliteit en totale betrouwbaarheid. 

Als medewerker ben je een belangrijke schakel in dat proces. We vertrouwen erop dat jij betrokken bent en je verantwoordelijkheid neemt voor het werk dat je doet.

Respect verbindt ons
Wij waarderen en nemen onze verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Voor de planeet waarop we leven, de mensen en voor de meerwaarde die we bieden met onze oplossingen en materialen. 

Wij respecteren iedereen, ongeacht haar achtergrond en wij staan open voor elkaar, luisteren en tonen begrip. Dit vraagt om empathie, integriteit en totale betrouwbaarheid. Het vraagt om echte samenwerkingen, want alleen met elkaar maken wij de noodzakelijke impact in de veranderende bouw.

Passie is onze drijfveer
Passie bestaat bij Wienerberger uit positieve energie en liefde voor het vak. Zij vormen de kracht van ons denken en handelen. Zij zijn de motor voor innovaties en zorgen dat wij de doelen bereiken. 

Wij versterken daarom continu onze expertises en zijn altijd nieuwsgierig naar de toekomst.

Creativiteit geeft ons energie
Creativiteit ligt in het hart van ons denken en handelen. Het geeft ons de mogelijkheid om iets nieuws te creĆ«ren en toonaangevend te zijn. Wij innoveren en ontwikkelen. 

Wij werken met nieuwe technieken en spelen in op de veranderende markt en opkomende trends. Wij staan open voor veranderingen. Samen maken we deze veranderingen mogelijk.  

Top