Werken bij Wienerberger | Wienerberger

Over Wienerberger

Bouw mee aan de toekomst

Bij Wienerberger zijn we trots op wat we doen. Als marktleider in de productie van (keramische) bouwoplossingen, zetten we ons elke dag in voor een duurzame en mooie toekomst. En jij kunt daar deel van uitmaken!

Werken bij Wienerberger

Werken bij Wienerberger betekent dat je deel uitmaakt van een grote, internationale organisatie. Maar ondanks onze grootte, voelt het hier als een familie. We waarderen ieders inbreng en moedigen persoonlijke groei en ontwikkeling aan. Of je nu op zoek bent naar een baan in de productie, techniek, verkoop, marketing of een ander vakgebied, bij Wienerberger vind je een wereld aan mogelijkheden.

Innovatie en duurzaamheid

Innovatie staat centraal in alles wat we doen. We zijn constant op zoek naar nieuwe technologieën en methoden om onze producten en processen te verbeteren. Duurzaamheid is daarbij een sleutelwoord. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en bouwen actief aan een groenere planeet.

Jouw ontwikkeling voorop

Bij Wienerberger geloven we dat onze medewerkers het hart van ons bedrijf zijn. Daarom investeren we in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Met een breed scala aan trainingen en cursussen bieden we je de kans om te groeien en je carrière binnen het bedrijf te ontwikkelen.

Wil je meer lezen over Wienerberger? Over onze doelen, onze duurzaamheidsstrategie en onze producten? Kijk dan eens op www.wienerberger.nl

Neem contact op met onze recruiter

Voor al je vragen over Wienerberger en onze vacatures.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top