Werken bij Wienerberger | Wienerberger

Over Wienerberger

Dit is onze kracht
De wereld verandert. De bouwkolom beweegt. Duurzame ontwikkelingen zijn volop gaande. Om toekomstgericht te blijven bouwen, zijn slimme oplossingen essentieel. We zijn nieuwsgierig naar de kansen die komen en creëren op basis daarvan bouwoplossingen voor vandaag en morgen. Zo geven we de bouwsector de juiste impuls. 

Krachten bundelen

We bewegen mee met de markt en werken samen aan de uitdagingen die op ons pad komen. We dragen bij met kennis, ervaring en een open blik op de toekomst. Natuurlijk met het oog op een duurzame wereld. Als collectief verkleinen we onze ecologische voetafdruk. 

Een stap extra

We zetten graag een stap extra, nemen onze verantwoordelijkheid en volgen trends en ontwikkelingen op de voet. Met elkaar zetten we de toon en vertalen we noodzakelijke veranderingen naar innovatieve oplossingen. Wienerberger is de constante factor: stevig geworteld, ondernemend en vol vertrouwen. 

Wil je meer lezen over Wienerberger? Over onze doelen, onze duurzaamheidsstrategie en onze producten? Kijk dan eens op www.wienerberger.nlNeem contact op met één van onze recruiters

Voor al je vragen over Wienerberger en onze vacatures.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Maak een Jobalert aan en ontvang een melding per mail
wanneer er nieuwe vacatures zijn!

Jobalert aanmaken
Top